Illustratie van Océ Arizona grootformaat printtoepassingen

Bekroonde Océ Arizona UV flatbed printers vormen het perfecte platform voor vernieuwing. De Océ Arizona-serie UV flatbed printers maken een breed scala aan superieure printtoepassingen mogelijk, waaronder technologieën als vernis, printen met witte inkt en een keuze aan slimme snij-accessoires. Uw mogelijkheid om speciale voorwerpen te produceren, wordt slechts begrensd door uw eigen fantasie.

Om u te helpen nieuwe manieren te vinden om commerciële successen te boeken, heeft Canon enkele van de mooiste toepassingen verzameld die Canon-klanten met Canon-flatbed printers hebben gemaakt. Kijk hieronder voor inspiratie over de opwindende mogelijkheden van het Océ Arizona-assortiment.

Interieurdecoratie

De huidige trend naar meer individualisering komt vaak tot uiting in de manier waarop mensen hun woning inrichten. Hierdoor stijgt de vraag naar aangepast en gepersonaliseerd decoratiemateriaal voor binnen, zoals behang, deurversieringen en keukeninrichting. Dit biedt enorme mogelijkheden voor bedrijven in de binnenhuisdecoratiebranche. Met de Océ Arizona UV flatbed printer kunnen zij hun portfolio uitbreiden met producten met hoge marges voor binnenhuisdecoratie.

brands

Wist u dat?

Een gemiddelde detailhandelaar biedt artikelen aan van 1700 verschillende merken, maar de blik van de consument wordt tijdens een enkel bezoek aan de winkel door minder dan 150 merken aangetrokken.

Bewegwijzering voor buiten

Bewegwijzering en advertentiemateriaal voor buiten is ongelooflijk veelzijdig en biedt een enorm kader voor creatieve klanten en ontwerpers om zich in uit te leven. Bewegwijzering voor buiten geproduceerd met de Océ Arizona UV flatbed printers omvat informatiebordjes, bedrijfsborden, reclameborden, afbeeldingen op bedrijfsmiddelen, straatmeubilair en nog veel meer creatieve toepassingen voor buiten.

ink

Wist u dat?

Als u 10 lagen op elkaar print, krijgt u een inktlaag van circa 1 mm dik.

Specialistische toepassingen

In industriële en op productie georiënteerde omgevingen vergroot digitaal flatbed printen de vrijheid bij het productontwerp en maakt het prototyping, personaliseren en aan de wensen van de klant aanpassen van producten economisch haalbaar. Specialistische toepassingen zijn zeer divers en omvatten digitaal maskeren, membraanoverlays, printen op glas en nog veel meer.

tiles

Wist u dat?

Voor het printen van grote afbeeldingen over meerdere borden met een perfecte geometrie is een echte flatbed printer vereist.

POS/POP-materiaal voor detailhandel

Point-of-Sales-advertenties moeten de aandacht van passanten in een fractie van een seconde trekken. Levendige kleuren, een fris, aantrekkelijk ontwerp en een heldere boodschap dragen bij aan impulsaankopen. Point-of-Sales-advertenties, raamposters, in-store POP die van dichtbij wordt bekeken, labels in winkels en zelfs winkeldecoratie kan perfect op zowel harde als flexibele media worden geproduceerd met de Océ Arizona UV flatbed printers.

building-signage

Wist u dat?

Uitingen op gebouwen kunnen in vier categorieën worden onderverdeeld: panelen, verlichting, belettering en banners.

Fotografie & Fine Art

Met de Océ Arizona UV flatbed printer kunnen klanten gekleurde lagen in combinatie met witte flood- en spotlagen gebruiken om in één enkele printdoorgang gedetailleerde, levensechte afbeeldingen te printen. Foto- en fine art-prints onderscheiden zich door verbluffende details, scherpte, rijke kleuren en vloeiende kleurovergangen. Speciale effecten worden bij deze hoogwaardige afbeeldingen vaak bereikt door direct op transparante media te printen.

customised

Wist u dat?

Aangepaste en gepersonaliseerde producten vormen de beste mogelijkheid om aan uw dienstenpakket producten met hoge marge toe te voegen.

Productdecoratie

De vraag naar gepersonaliseerde of aangepaste producten wordt gevoed door de wens van mensen een persoonlijk tintje te geven aan hun huis, hun werkplek of de openbare ruimte. Gepersonaliseerd meubilair, digitale schilderijen, aangepaste fotolijstjes, muurstickers, gepersonaliseerde binnenhuisaccessoires, speciale verlichting en aangepaste bewegwijzering zijn maar een paar voorbeelden van wat u met een Océ Arizona printer kunt maken.

web-to-print

Wist u dat?

Er zijn web-to-print-oplossingen waarmee drukwerkleveranciers gepersonaliseerde toepassingen voor interieurdecoraties kunnen aanbieden.

Afbeeldingen voor tentoonstellingen en evenementen

Tijdens evenementen moeten het ontwerp van uw stand en de aanwezige displays de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. De aandacht van de klant wordt getrokken door levendige kleuren, creatieve ontwerpen, een memorabele huisstijl, opvallende productpromoties en nog veel meer soorten graphics. Bijna alles in uw stand kan worden geprint met een Océ Arizona flatbed printer, van behang tot displaystandaarden en van vloerprints tot pull-up-banners.

small-quantity

Wist u dat?

De hoeveelheid die van een enkel product wordt geproduceerd, is gedurende de afgelopen tien jaar aanzienlijk afgenomen. Om snel en efficiënt kleinere oplagen te produceren, is digitaal printen een vereiste.

Snijden/distribueren zonder printen

De Océ ProCut digitale snijtafel maakt de productie van grafische toepassingen en voorwerpen mogelijk waarvoor geen speciale, aangepaste of gepersonaliseerde prints benodigd zijn. Een digitale snijtafel opent een wereld van nieuwe toepassingen en voorwerpen waarmee u uw bedrijfsactiviteiten kunt uitbreiden met andere diensten dan printen.

procut

Wist u dat?

Met een Océ ProCut digitale snijtafel kunnen leveranciers van digitaal drukwerk hun bedrijfsmogelijkheden uitbreiden met andere toepassingen dan alleen printen.

Download UV-flatbed kopersgids

Een handleiding bij het selecteren van de juiste UV-flatbedprinter voor uw bedrijf

Download het Océ Arizona Look Book

Laat u offline inspireren door de getoonde toepassingen in deze printvriendelijke A4-versie.