Zakelijk

Toekomstgerichte printoplossing met My Print Anywhere bij ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ Zorgverzkering & Canon ONVZ Zorgverzekeraar is een middelgrote Nederlandse zorgverzekeraar die zich al bijna 80 jaar specialiseert in ziektekosten. Onafhankelijk en met een stevige positie in de markt werkt ONVZ met ruim 400 medewerkers aan een optimale dienstverlening.

"Minder papierverspilling en het terugbrengen van het grote aantal lokale printers naar nul; dat waren onze uitgangspunten."

De aanleiding
Bij ONVZ in Houten was de afdrukapparatuur economisch en technisch aan het einde van de levensduur gekomen. Om het machinepark van 45 lokale printers en 20 multifunctionals
te vervangen, werd een werkgroep samengesteld om de juiste keuze voor de organisatie te maken.

De oplossing
In plaats van 20 multifunctionals en 45 losse printers, werkt ONVZ nu met 17 Canon multifunctionals.Iedereen kan overal zijn prints ophalen, kopiëren of scannen door zijn of haar druppel - een facilitaire huispas - te gebruiken. My Print Anywhere zorgt daarbij voor de vereiste vertrouwelijkheid. Doordat de apparatuur de prints alleen onder toezicht van de opdrachtgever afdrukt, blijven er geen documenten in de printers achter.

Download de complete Business Case via de link hieronder

Business Case ONVZ [PDF, 1.5 MB]
spacer
					image

Case Studies

Van Amerongen
Douwe Egberts
Energiewacht
Foto de Klijne
Gasunie
GEV
GFK Panel Services
Huawei
ING Real Estate
ONVZ Zorgverzekering
Peter Stigter
Van Doren
Van Dillewijn Group
Waterland Art Press
Van Wieren & Vellinga