Zakelijk

Kostenreductie, controle en vertrouwelijk printen bij Brunner Mond

Brunner Mond in Delfzijl is een onderdeel van het Britse Brunner Mond Ltd. dat deel uitmaakt van het wereldwijde Tata Chemical concern. Als productiebedrijf van diverse soorten soda is Brunner Mond gevestigd op het chemiecom-plex bij Delfzijl. Met ruim 120 medewerkers - waarvan ruim de helft in de productie werkt en de rest in de technische staf en inkoop - wordt gezorgd voor een productie die 24 uur per dag doorgaat. De Canon systemen zijn cruciaal voor het maken van productieoverzichten, statuslijsten bij productiestops, schema’s, inkooporders en logistieke documenten.

'Wij wilden zien wie er wat afdrukt en waar'

Brunner Mond

De uitdaging

Het streven naar kostenreductie vanuit het Engelse hoofdkantoor resulteerde voor de  Nederlandse vestiging in onder meer het zoeken naar kostenbesparingen op afdrukkosten. Daar kwamen al snel andere wensen bij. Dirk Jan Roelfsema, Senior Buyer: “Wij hebben contact opgenomen met het Canon Business Center Groningen, waar wij toen drie multifunctionals van hadden, met de vraag hoe kostenreductie mogelijk was.

De oplossing

Brunner Mond werkt nu met een iRC4080i kleuren- en een iR3025 zwart-wit multi-functional. De controle op en het vrijgeven van printen en kopiëren verloopt via uniFLOW Output Manager. Deze op een centrale server draaiende softwareoplossing zorgt tevens voor automatische routing van kleuropdrachten naar de iRC4080i. Doordat de opdrachten pas geprint worden nadat de opdrachtgever zich bij de multifunctional heeft aangemeld met zijn Brunner Mond huispas, is vertrouwelijkheid gegarandeerd. Dankzij "My Print Anywhere" kunnen medewerkers kiezen bij welke printer zij hun documenten willen ophalen.

Meer weten? Download de PDF van deze Business Case

Business Case Brunner Mond [PDF, 540 KB]
spacer
					image

Case Studies

Van Amerongen
Douwe Egberts
Energiewacht
Foto de Klijne
Gasunie
GEV
GFK Panel Services
Huawei
ING Real Estate
ONVZ Zorgverzekering
Peter Stigter
Van Doren
Van Dillewijn Group
Waterland Art Press
Van Wieren & Vellinga