Zakelijk

Kwaliteit van formaat voor fine art, decoratie en posters

Waterland Art Press in Purmerend geeft Certified Art Giclée’s™ of kunstdrukken uit. Daarbij gaat het om een natuurgetrouwe weergave van het origineel, waarbij de kunstenaar nauw betrokken wordt bij de totstandkoming van elke kunstdruk. Afkomstig uit de reprografische fotografie combineert Wim Jordens binnen Waterland Art Press zijn lithografische kennis met de IT-expertise van zijn zoon Eric in hun gezamenlijke passie voor kunst en schoonheid.

“Wat wij ook produceren, de iPF9100 doet het gewoon en hij is enorm stabiel.”

Waterland Art Press

De uitdaging
Wim Jordens: “Wij willen altijd het maximaal haalbare resultaat uit de apparatuur krijgen. Om dat te realiseren hebben wij in het verleden de machines soms praktisch ontleed. Al vanaf het begin maken wij onze eigen kleurprofielen en waren wij altijd aan het sleutelen en aan het uitproberen. Daardoor hebben wij veel kennis opgebouwd over zo natuurgetrouw mogelijke productie van unieke beelden op grootformaat. Op een gegeven moment kregen we wel genoeg van het voortdurende gesleutel.

De oplossing
Waterland Art Press maakt nu gebruik van de iPF9100, het topmodel uit de productlijn grootformaat printers voor grafische toepassingen en fotografie. De iPF9100 is ontwikkeld om aan extreem hoge eisen te voldoen en maakt gebruik van een 12 kleuren LUCIApigmentinktsysteem voor uitzonderlijke kleurreproductie op grootformaat met prints tot 60 inch breed.

Download de complete Business Case via de link hieronder

Business Case Waterland Art Press [PDF, 2.1 MB]
spacer
					image

Case Studies