Zakelijk

Topkwaliteit iPF8300 voor catwalkfotograaf Peter Stigter

Hoewel de wereld van glamour en grote namen zich altijd voor zijn lens heeft bewogen, is Peter Stigter zelf ook uitgegroeid tot een internationale bekendheid. Met 600 modeshows per jaar heeft hij vrijwel ieder topmodel en elk modehuis vastgelegd voor ontwerpers en een eindeloze lijst media. De enorme werkdruk en het hoge prestatieniveau stellen hoge eisen aan de techniek en de mensen met wie hij werkt.

“Bij het eerste beeld zag ik het meteen. Een mooie egale uitstraling, een langere toonschaal en meer gradaties”

www.peterstigteraandemuur.nl

De uitdaging
Peter werkt op eigen initiatief en brengt zijn werk aan de man in de mode- en uitgeefwereld. Dit impliceert dat de beelden technisch van hoog niveau moeten zijn én dat ze aan de strikte eisen voor modefotografie moeten voldoen. “Kunstzinnige foto’s verkocht ik nooit. Modeklanten willen dat niet. Het moet strak en clean zijn. Een vriend opperde toen om liefhebbers de mogelijkheid te geven speciale beelden aan te kopen, waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Zo is Peter Stigter aan de Muur ontstaan.

De oplossing
De iPF8300 beantwoordt uitstekend aan het hoge niveau van de beelden. Complexe lichtsituaties, felle kleuren, zachte nuances en natuurgetrouwe huidtinten vergen het uiterste van de afdruktechnologie. Daarnaast vereisen deadlines van shows en exposities een hoge bedrijfszekerheid en een consistent kwaliteitsniveau. Het 12-kleurensysteem en de nieuwe LUCIA EX pigmentinkten resulteren in een massieve zwarting en intense kleuren.

Download de complete Business Case via de link hieronder

Business Case Peter Stigter [PDF, 2.2 MB]
spacer
					image

Case Studies