Zakelijk

Unieke fotoalbumservice voor de zelfstandige fotozaak

Samen met zijn compagnon begon Robert de Klijne in 1993 een winkel annex fotostudio en ontwikkellaboratorium in Berkel en Rodenrijs. Om de stormachtige ontwikkelingen in de fotovakhandel de baas te blijven, zijn zij voortdurend op zoek gegaan naar nieuwe kansen in de markt. Dit leidde in 2003 tot twee extra fotozaken en enkele jaren later tot de toevoeging van twee MultiCopy printshops.

“Canon zag dat wij vastliepen en hielp ons aan een prachtige oplossing.”

Foto De Klijne

De uitdaging
Robert de Klijne: “Voor onze printservice en het maken van fotoalbums waren wij zeer tevreden over de hoge afdrukkwaliteit van onze Canon iPC1+ kleurenprinter. Over de software voor fotoalbums waren wij echter nog steeds niet tevreden. We hadden al gewerkt met diverse softwareprogramma’s, maar het was allemaal nog te beperkt om een rendabele en klantvriendelijke service mee op te kunnen zetten.

De oplossing
Met de nieuwe TAOPIX™ software is Foto de Klijne in staat om een uiterst aantrekkelijke fotoalbumservice te bieden. De ontwerpsoftware biedt de consument veel creatieve mogelijkheden voor albums, maar ook voor het maken kalenders, canvasprints of andere persoonlijke fotoproducten. De hoeveelheid lay outs, achtergronden, maskers en clipart overstijgt die van de meeste pakketten in de markt. Het TAOPIX™ platform biedt Foto de Klijne echter ook mogelijkheden om andere fotovakzaken in hun eigen huisstijl van deze aantrekkelijke service te voorzien.

Download de complete Business Case via de link hieronder

Business Case Foto De Klijne [PDF, 1.5 MB]
spacer
					image

Case Studies