Zakelijk

Kostenbesparing en sterk verbeterde centrale reprofaciliteiten

Koninklijke Douwe Egberts b.v. maakt onderdeel uit van het wereldwijde Sara Lee concern. Bij de hoofdvestiging van Douwe Egberts in Utrecht bedient de centrale repro een veelheid aan interne opdrachtgevers en afdelingen uit de 1.500 man tellende organisatie.

"We besparen ruim 13% op kleurproductiekosten"

Douwe Egberts Repro

De uitdaging

De centrale repro maakte reeds gebruik van een machinepark van Canon. Door de voortschrijdende technologische ontwikkelingen ontstond de behoefte om tot een toekomstgerichte opzet te komen van de complete
repro-uitrusting. Coördinator Site Services Frans Peters: “De dienstverlening en de kwaliteit van het werk maken onze repro tot de meest gewaardeerde afdeling binnen de organisatie. Om dat verder te optimaliseren wilden wij een kostenbesparende oplossing die zowel verbeterde efficiency als hogere kwaliteit biedt.

De oplossing

Voor het produceren van circa 3,5 miljoen afdrukken per jaar werkt de repro nu met twee iR7105’s, goed voor 105 zwart-wit pagina’s per minuut, een iPC1 voor full colour proofing en korte runs, en een iPC7000VP full colour printsysteem voor 70 kleurafdrukken per minuut. Via de automatische documenteninvoer op de apparatuur kunnen ook papieren originelen gescand en verwerkt worden. 
 

Download de complete Business Case via de link hieronder

Business Case Koninklijke Douwe Egberts [PDF, 295 KB]
spacer
					image

Case Studies