Zakelijk

UVIT

UVIT

De betrokken en flexibele benadering van Canon en Anachron zorgden voor een soepele samenwerking. Dankzij hun professionaliteit en expertise hebben we het nieuwe systeem zonder slag of stoot en in een recordtempo geïmplementeerd.

Dick Paul, Programmanager Document Management UVIT

UVIT

UVIT vroeg Canon en Anachron een platform te ontwikkelen voor distributie van bulkcorrespondentie. Waarmee het klanten afhankelijk van hun wensen analoog of digitaal kon bedienen. UVIT zou hiervoor dan niet meer afhankelijk zijn van leveranciers, en zo de doorlooptijd kunnen verkorten, wijzigingen makkelijker doorvoeren en kosten besparen. Bovendien zou het een digitaal archief kunnen opbouwen, waartoe medewerkers overal en altijd toegang hebben. Voor klanten moesten de documenten 24/7 beschikbaar worden via een e-Document portal.

Canon Outputmanagement zet data uit uw backoffice om in verstuurbare documenten, zoals brieven, polissen en facturen. In de juiste opmaak en elke gewenste vorm: print, fax, mail, sms, html of PDF. Bovendien slaat het alle uitgaande documenten direct op in het digitaal archief, dat uw medewerkers altijd en overal kunnen raadplegen.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.