Zakelijk

Erasmus Leven

Erasmus Leven

Het is Canon gelukt om een oplossing te implementeren waar al onze medewerkers enthousiast over zijn. Het is opgebouwd zoals wij het wilden hebben.

Henk Buesink, Teamleider Backoffice Erasmus Leven

Erasmus Leven

Erasmus Leven wilde de aanmaak, verwerking en controle van polisdocumenten en correspondentie volledig digitaliseren. Canon ontwikkelde samen met de verzekeraar een oplossing: PrintNet Webcenter. Canon werd in 2010 gevraagd om het document-creatieproces van Erasmus Leven te digitaliseren. Een oplossing die volledig aansluit op de administratieve systemen zou het proces niet alleen een stuk efficiënter maken. Het zou ook zorgen voor een betere controle, meer inzicht en eenduidigheid in de (huis)stijl van polisdocumenten.

Met de oplossing van Canon: PrintNet Webcenter levert het hele verwerkingswerkproces een performancewinst op van 50% (gemiddeld 20 minuten per polis). Gebruikers stellen documenten samen via vaste tekstblokken en voegen zelf alleen nog klantspecifieke informatie toe. Dat geeft meer eenheid in (huis)stijl en documenten voldoen aan het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV). De koppeling aan administratiesystemen zorgt dat gegevens altijd kloppen.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.