Zakelijk

Screentec

Canon Nederland Screentec

Als er één woord is dat voor mij aangeeft wat het is om klant van Canon te zijn, dan is het wel ‘opgelucht’. Van de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de machines tot de service en support van zowel medewerkers als engineers, ik kan eigenlijk niets negatiefs ontdekken.

Darren James, Managing Director, Screentec

Canon Nederland Screentec

Klanten die weglopen is altijd vervelend, zeker in een tijd waarin de concurrentie zo heftig is en tevredenheid en loyaliteit van de klant centraal staan. Bescheiden begonnen in 1997 als gespecialiseerde screenprinter, kreeg het in Zuid-Wales gevestigde Screentec te maken met een veranderende markt waarin klanten niet meer op zoek waren naar hoge volumes met beperkt kleurgebruik, maar naar maatwerk in de vorm van producten in kleine oplagen met oneindig veel kleuren. De sleutel tot behoud van de toppositie was overstappen naar de wereld van het digitaal printen, en wel zo snel mogelijk.

Nu Screentec twee Océ Arizona grootformaat printers in zijn arsenaal heeft opgenomen, is de omzet met meer dan 40 procent gestegen, zijn de activiteiten uitgebreid met online verkoop en heeft het bedrijf unieke methoden ontwikkeld om de vele mogelijkheden van digitaal, screenen lithoprinten te combineren om de klant een voorheen ondenkbaar breed scala van producten en services te kunnen bieden.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.