Zakelijk

Beeline + Blue

Beeline+Blue

Met de Océ Arizona 550 XT printer kunnen we op effectieve wijze concurreren vanwege de hoge printsnelheid, de grote capaciteit die wordt geboden door de twee ‘virtuele printzones’ , de uitzonderlijke printkwaliteit en de mogelijkheid om optimaal geprijsde services aan te bieden.

Steven Strooh, Vice President, Beeline + Blue

Beeline+Blue

Beeline + Blue, gevestigd in Des Moines, VS, is een vooruitstrevende serviceprovider voor digitale grootformaat toepassingen die een uitgebreid pakket aan services biedt, zoals scannen, blauwdrukken, brochures en display graphics, plus het printen van kleurenfoto’s. Het bedrijf installeerde een Océ Arizona® 550 XT printer om de vraag naar meer productiecapaciteit te kunnen bijhouden. De printer past binnen de workflow van het bureau: de hoogwaardige uitvoer houdt klanten tevreden, jobs worden door de hoge capaciteit op tijd geleverd en de
veelzijdigheid in toepassingen opent nieuwe inkomstenbronnen.

Nog geen twee jaar later bleek Beeline + Blue nog meer capaciteit nodig te hebben en werden de twee Océ Arizona 250 GT modellen vervangen door een Océ Arizona 550 XT extragrote, krachtige printer, uitgerust met de White Ink Option.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.