Dinner in Motion

Een verbluffende dinershow met de nieuwste technologie en haute cuisine

Dinner in Motion wilde innoveren en pionieren met een nieuw entertainmentconcept dat culinaire verrassingen, ruimtelijke ervaring, beeld, muziek en interactie combineert. Daar is men op zeer spectaculaire wijze in gelaagd met een unieke beleving die alle zintuigen prikkelt.

Lees de volledige Case Study [PDF, 2MB]

Contact opnemen met Canon

Resultaten

Surrealistische ervaring

Surrealistische ervaring

Hoogwaardige 360 gradenprojecties bieden een verrassende ervaring doordat verbeelding en visualisatie worden losgekoppeld van ruimte en logica.

Helder en scherp

Helder en scherp

In een naadloze multiprojectie van 8 Canon XEED WUX450STprojectoren en een tafelprojectie door 4 Canon XEED WUX6010 projectoren projecteert Dinner in Motion creatieve content die overal even helder en scherp is.

Geen schaduw

Geen schaduw

De projecties op de wanden worden niet verstoord door schaduwen van mensen aan tafel of de rondlopende bediening.

Consistent en bedrijfszeker

Consistent en bedrijfszeker

De projectoren leveren consistente kwaliteit bij zeer uiteenlopende omstandigheden en vergen zeer weinig nazorg na de installatie.

Doelstelling

Doelstelling

Innoveren en pionieren met een nieuw entertainmentconcept dat culinaire verrassingen, ruimtelijke ervaring, beeld, muziek en interactie combineert.

Uitdagingen

Om een ononderbroken ervaring te realiseren, moeten de audiovisuele techniek, de culinaire invulling en de ruimte van hoog niveau zijn en perfect op elkaar aansluiten.

Uitdagingen

Aanpak

“Wij zijn flink aan het zoeken geweest naar geschikte projectoren. De kapitale projectoren die wij bij grote evenementen gebruiken zijn niet geschikt voor kleinere ruimten. Zo zijn wij bij de Canon short throw projectoren gekomen. Deze leveren niet alleen een enorm hoge beeldkwaliteit maar bieden ook veel functies en instellingen die wij kennen uit het hoge segment projectoren. Het bleek een instant match omdat Canon juist naar uitdagende toepassingen voor hun XEED-projectoren zocht. Wij hebben die een paar weken flink uitgetest op onder andere temperatuurschommelingen, lichtopbrengst, kleurkwaliteit en consistentie. Een extra uitdaging was ook verticale projectie in verband met de warmte. Bij alles bleken deze compacte projectoren een waanzinnige kwaliteit te leveren. Hiermee konden wij een pilot starten die in ruim een maand 500 bezoekers trok!”

Aanpak

Oplossing

Dinner in Motion werkt in twee ruimten met ieder 8 Canon XEED WUX450ST-projectoren en 4 Canon XEED WUX6010-projectoren. Deze worden aangestuurd vanuit Watchout multidisplay-software om een ononderbroken 360 graden-beeld op de wanden te projecteren. De software verdeelt het beeld over meerdere projectoren, waarbij de Edge Blending-functie zorgt dat de beelden per projector naadloos in elkaar over lopen. Om dit met veel precisie te kunnen doen, vergt een hoge consistente en zeer nauwkeurige beeldweergave die alleen mogelijk is door het gebruik van hoogwaardige projectie-objectieven. Hoogwaardige optica is niet alleen nodig om dubbele beelden in de overlap te voorkomen, maar ook om precies de juiste reductie in helderheid per projector te handhaven aangezien deze delen dubbel belicht worden. De Canon-projectoren zijn uitgerust met deze flexibele helderheidscorrectie. De grote unieke verticale lens shift van maar liefst 75% maakt dat de projectoren in een extreem schuine baan kunnen projecteren, zonder beeldvervorming. Dit voorkomt dat er schaduwen van het personeel of de gasten op de projectiewand vallen terwijl zij aan tafel zitten, waardoor een onverstoorde beleving mogelijk is.

Oplossing

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout