Zakelijk

Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle

De Océ ColorWave 600 is een hele snelle en betrouwbare kleurenplotter.

Paulus van der Velde, Traffic Manager

Gemeente Zwolle

Zwolle is een stad met ruim 120.000 inwoners en ruim 85.000 arbeidsplaatsen. De gemeente biedt werk aan ruim 1.200 professionals. De gemeente Zwolle mag sinds 2007 als enige gemeente in Nederland het predikaat Investor in People voeren. Daarnaast mag de gemeente, volgens een onderzoek van Effectory, zich scharen onder de beste werkgevers van Nederland! Niet voor niks is het Zwolse motto: ‘Het beste uit mensen halen.’

De Océ ColorWave 600 printer staat op de centrale repro, en wordt onder andere gebruikt door de volgende afdelingen: Civiel- en Cultuurtechniek, Vergunningen (incl. Wabo aanvragen). De voordelen: Prima print kwaliteit, Productiviteit: geen droogtijd meer voor kleurenprints en voor set printing wordt Océ Publisher Select gebruikt. In één oogopslag is duidelijk hoe de set geprint en gevouwen gaat worden, dit werkt erg prettig. Kostenbesparing: door het gebruik van 4 rollen hoeft er niet meer te worden schoongesneden.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.