Zakelijk

PrimaPost

Case Study Prima Post

Wij zijn een totaalleverancier voor onze opdrachtgevers. Door het project van A tot Z zelf uit te voeren, bieden we controle en inzicht.

Johan Maring, Directeur PrimaPost BV

Canon Nederland Prima Post case studie

Voor onderzoeksbureaus die in de zorgsector kwaliteitsonderzoeken doen conform de CQstandaard van het Centrum Klantervaring Zorg, verzorgt PrimaPost de complete afhandeling van het veldwerk. Van respondentenbenadering met enquêteformulieren tot en met responsverwerking en oplevering van bruikbare data. Het voorkomen van fouten is hierbij cruciaal. Met behulp van een complete scanoplossing verzorgt PrimaPost nu zelf de verwerking van ingevulde formulieren, iets wat eerder aan een extern scanbureau werd uitbesteed. De oplossing biedt controle en flexibiliteit en reduceert de duur van het proces van gemiddeld drie dagen naar slechts drie uur.

Met de Canon-scanoplossing beschikt PrimaPost over een toepassing die goedkoper is dan bestaande alternatieven om rechtstreeks met SPSS te werken. Het belangrijkste is dat PrimaPost nu alles in eigen hand heeft om kwaliteit en snelheid te bewaken.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.