Zakelijk

Birmingham University

Birmingham University

We wisten eerder niets over grootformaat printen, maar we besloten toch om te investeren in een hoogwaardige Océ CS9160 printer voor de productie van prints voor binnen- en buitengebruik. Vanaf de eerste dag bleek dat een doorslaand succes. De volumes zijn groot, de klanten reageren bijzonder goed en de gegenereerde omzet laat zien hoe effectief het budgetcentrum met zijn financiële middelen kan omgaan.

Will Cooper - Manager Central Print University of Birmingham

Birmingham University

Central Print vindt de Océ CS9160 gemakkelijk in gebruik en heeft consistent hoge volumes kunnen produceren zonder extra personeel te hoeven aantrekken. De extra gegenereerde inkomsten bleken meer aan de winst bij te dragen dan een even grote investering in traditionele sectoren als litho en zwart-wit printen.

De Océ CS9160 bleek een groot succes te zijn voor de universiteit. Aanvragen voor A0 prints, als aanvulling op PP presentaties zijn regelmatige en de meest gewilde toepassingen.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.