Zakelijk

Solith Kreativ

Solith Kreativ

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Het doet ons veel plezier om met de Océ Arizona 350 GT printer nieuwe markten op te gaan waar we voorheen niet van durfden dromen.

Jörg Rüggeberg, Managing Director, Solith Kreativ Medie

Solith Kreativ

Solith Kreativ Medien GmbH, een klassiek pre-press bedrijf voor offset- en screenprinting, heeft zijn serviceaanbod uitgebreid en geïnvesteerd in een Océ Arizona 350 GT printer met Roll Media Optie en Witte Inkt Optie. Het in Solingen gevestigde bedrijf gebruikt deze innovatieve flatbed printer voor het vervaardigen van reclamemateriaal, elegante reclameborden en glazen panelen voor speelautomaten, en wel met zoveel succes dat het systeem al na enkele maanden winstgevend is.

Het systeem werd in juni 2009 bij Solith geïnstalleerd. Rüggeberg was onder de indruk: “Er is al heel wat gezegd over fotorealistische kwaliteit. De Océ Arizona 350 GT printer is het enige systeem in de markt dat die belofte ook nakomt.”

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.