Zakelijk

Moedel

Moedel

Het extra grote formaat en de witte inkt optie van de Océ Arizona 350 XT bieden een groot aantal nieuwe mogelijkheden. Het systeem laat dan ook niets te wensen over.

Christian Moedel, Managing Director, Moedel GmbH Schilderfabrikation

Moedel

Belettering kom je overal tegen. Ook Duitsland staat er vol mee. Bewegwijzering, informatieborden, reclame-uitingen en waarschuwingstekens zijn nodig op bouwterreinen, binnen en buiten fabrieken en in openbare gebouwen, hotels, restaurants en winkels. Er worden steeds meer beletteringsproducten op maat gemaakt of afgestemd op de individuele klant. Dat maakt de vervaardiging ervan een hele uitdaging. Moedel GmbH Schilderfabrikation in Amberg, Beieren, heeft de perfecte oplossing gevonden. Het bedrijf heeft drie Océ Arizona® flatbed printers in gebruik voor kleinere oplagen en klantspecifieke producten. De laatste aanwinst: een Océ Arizona 350 XT printer met Roll Media Optie en Witte Inkt Optie.

Naast de ‘slow movers’ produceert Moedel op de Océ Arizona 250 GT printer ook beletteringsproducten die klanten zelf kunnen samenstellen aan de hand van een groot aantal verschillende elementen. Er zijn diverse signaalkleuren voorhanden, net zoals verschillende formaten en een ruime keuze aan standaardsymbolen.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.