Zakelijk

Marnedrukkers

Marnedrukkers

Het handmatig rapen van verschillende formaten grootformaat posters kostte dusdanig veel tijd, dus ook heel veel geld, dat we daar een betere oplossing voor zochten.

Guus Sligter, Marnedrukkers

Marnedrukkers

Marnedrukkers is een no-nonsense bedrijf dat van vele markten thuis is. Van drukwerk en printen tot sign-making. Men zorgt voor complete oplossingen op grafisch gebied, van prepress tot voorraadbeheer en verzending. Marnedrukkers werkt vanuit het Groningse plaatsje Leens en heeft daarnaast twee vestigingen in Delfzijl en Groningen.

Een belangrijke doelgroep voor grootformaat printwerk voor Marnedrukkers is ‘retail’. Om aan deze vraag te voldoen, is in juni 2015 in Leens een Océ ColorWave 700 geplaatst. Met de Océ ColorWave 700 print men o.a. twee keer per maand zo’n 600 posters in één dag voor 110 winkels van OP=OP voordeelshop. Mede dankzij de mogelijkheid van de printer om meerdere rollen van verschillende afmetingen in de machine te plaatsen en de automatische workflow door middel van de Océ Matrix Logic Professional software van Canon, liggen alle posters bestaande uit verschillende formaten als sets per winkel klaar in de juiste volgorde. Handmatig vergaren is hierdoor niet meer nodig en daarmee bespaart men zo’n 20 manuren per week ten opzichte van de oude werkwijze. Met de komst van deze nieuwe workflow is men in staat nog beter te voldoen aan de eisen in de ‘snelle’ wereld van retail: snel leveren en kosten besparen.

Deze Video Case Study laat de toegevoegde waarde zien van Canon grootformaat printers voor grafische bedrijven, zoals Marnedrukkers, die opereren in het retail-segment.

Video Marnedrukkers

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.