Zakelijk

Jo Coenen

Jo Coenen

Nu met de ColorWave en de tonerparels heeft Océ een totaal andere kleurenmachine in huis. Bovendien kunnen we voor presentaties een iets meer glossy materiaal gebruiken, met een matte glans: de Top Colour 160. Dat voldoet aan al onze eisen.

Lesley Ruijters, Ontwerper, Architectenbureau Jo Coenen Maastricht

Jo Coenen

De Océ ColorWave 600, die gebruik maakt van tonerparels, is vanaf mei 2008 beschikbaar. CAD-Magazine zocht een gebruiker op: het gerenommeerde architectenbureau Jo Coenen in Maastricht. Het bureau gaat verder dan het ontwerpen van nieuwe gebouwen,ze hebben namelijk ook een stedenbouwkundige visie, waarbij ze andere architecten betrekken in het ontwerpen.

Jo Coenen is van 2000 tot en met 2004 rijksbouwmeester geweest, dan mag je gerust zeggen dat hij als architect naam gemaakt heeft. Op zijn architectenbureau werken Danny Bovens en Lesley Ruijters als ontwerpers, zij vertellen over het bureau en het gebruik van de Océ-printer.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.