Zakelijk

Gary Knight

Canon Nederland Gary Knight

Ik heb deze printer nu al zes jaar en ik denk er niet aan om iets anders aan te schaffen. De machine doet werkelijk alles wat ik vraag en doet dat fantastisch en heel consistent. Ik ben er heel blij mee en het is gewoon mijn favoriete apparaat.

Gary Knight - Picture courtesy of Sophie Knight

Canon Nederland Gary Knight

Knight, die al zijn hele beroepsleven lang werkt met Canon camera’s, kocht zes jaar geleden een 60-inch brede Canon imagePROGRAF, die hij gebruikt om zijn foto’s te drukken voor exposities en de verkoop, en waar hij niet meer zonder kan: “Ik zou deze printer voor geen goud willen omruilen – tenzij Canon met een nog betere komt, natuurlijk!”

Het keerpunt kwam toen VII, het fotoagentschap dat hij in 2001 samen met zes andere prominente fotojournalisten had opgezet, een aantal grootformaat imagePROGRAF printers van Canon in gebruik nam. Hij was zo onder de indruk van de kwaliteit van de afdrukken dat hij een 60-inch imagePROGRAF in zijn eigen studio liet installeren: “Veel van mijn foto’s zijn landschappen en vanaf omstreeks 2000 ben ik geïnteresseerd geraakt in het samenstellen van storyboards door een reeks foto’s op volgorde in een raster te plaatsen om zo een nieuw beeld te creëren dat een verhaal vertelt.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.