Zakelijk

FastSigns

FastSigns

De printkwaliteit van de Océ Arizona 350 GT printer is ongeëvenaard, ook in productiemodus. Ik kan prints nu sneller produceren, met volledig behoud van de hoge kwaliteit die mijn klanten van me vragen.

Patrick Yates, eigenaar FastSigns in Menomonee Falls, Wisconsin, VS

FastSigns

Toen Patrick Yates, eigenaar van FASTSIGNS® in Menomonee Falls (FMF), Wisconsin, VS, in 2005 zijn franchisebedrijf opende, omvatte zijn digitale printapparatuur onder meer een solvent-inkt machine van Seiko. Hij was tevreden over de Seiko® roll-to-roll printer vanwege de hoogwaardige output en de duurzaamheid van de inkt. Toen echter de omvang van de productie toenam, zag Patrick zijn concurrentiepositie verslechteren, met name bij opdrachten waarvoor de prints op harde substraten moesten worden aangebracht of geplakt. Hij verloor klandizie aan concurrenten die rechtstreeks op het substraat konden drukken. Onlangs besloot hij een Océ Arizona® 350 GT flatbed UVprinter aan te schaffen om doorlooptijden te verkorten, nieuwe klanten binnen te halen en zijn activiteiten uit te breiden.

Dankzij de Océ Arizona 350 GT printer kan een opdracht voor 100-prints op reclameborden nu gemakkelijk in-house worden uitgevoerd, waarmee dus ook de omzet, en de winst, in huis blijft. Een van de services die FMF nu aanbiedt is op te treden als grootleverancier aan wie kleinere beletteraars en andere grafische bedrijven hun werk uitbesteden.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.