Zakelijk

Eureco-Pharma

Eureco Pharma en Canon

We hadden nooit overwogen om de bijsluiters zelf te printen. Dit besteedden we uit aan een drukkerij, net als de vorige eigenaar. Ik wist dat sommige concurrenten zelf hun bijsluiters printen, maar dacht dat dit met onze kleinere volumes niet rendabel was. Ik nam de ongemakken van het uitbesteden voor lief en had nooit offertes aangevraagd. Het balletje ging pas rollen toen we in gesprek raakten met iemand van Canon. Die gaf aan dat het printen van de bijsluiters in eigen beheer wel rendabel kon zijn.

Jan de Kreij, directeur en eigenaar van Eureco-Pharma BV

Eureco Pharma en Canon

Eureco-Pharma BV, opgericht in 1996, is gespecialiseerd in de parallelimport en herverpakking van medicijnen en heeft een jaarlijkse omzet van € 40 miljoen.

Het in Ridderkerk gevestigde bedrijf heeft 50 medewerkers en importeert merkproducten van Europese farmaceutische groothandels.

De geïmporteerde medicijnen worden conform de Nederlandse wetgeving voorzien van Nederlandstalige labels en bijsluiters. Top Pharma, de commerciële tak van het bedrijf, verkoopt de nieuwe, volgens de regelgeving verpakte producten aan ziekenhuizen, apotheken en drogisterijen.

Eureco-Pharma BV plukt de vruchten van haar nieuwe interne digitale printoplossing voor bijsluiters.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.