Zakelijk

EOM

EOM Case study

Dat is mede te danken aan onze relatie met Canon. Naast de fantastische mogelijkheden van de Océ Arizona UV-printers om de foto’s meer dan volledig tot hun recht te laten komen, konden we bij elke stap op Canon rekenen om het best mogelijke resultaat te leveren.

Martin Minoli, eigenaar van Eyes On Media

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf biedt een uitgebreid pakket aan services voor professionele fotografen voor het vastleggen, bewerken en afdrukken van hoogwaardige beelden voor exclusieve klanten, met name in de sectoren voor exposities, musea, architectuur, kunst en retail. In nauwe samenwerking met World Press Photo en Canon om de best mogelijke oplossing te realiseren, gebruikte Eyes On Media de Océ Arizona 480 GT flatbedprinter en de Océ ProCut digitale snijtafel van Canon om rechtstreeks te printen op 1mm forex panelen en dibond panelen, om een uiterst nauwkeurige en professionele finish te produceren.

Het eindresultaat bood World Press Photo niet alleen een duurzame oplossing die potentiële beschadigingen tijdens het vervoer sterk verminderde, maar bracht bovendien de foto’s op geheel nieuwe wijze tot leven met een visueel boeiend effect. De organisatie vond dat dit juist een belangrijke rol speelde in het realiseren van een succesvolle expositie.

Eyes On Media

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.