Zakelijk

Case Studies Grafische industrie

Op deze pagina laten we Canon-klanten aan het woord. Lees hier de verhalen uit de praktijk en ontdek hoe de oplossingen van Canon organisaties helpen hun onderneming toekomstbestendig te maken.

Volgende stappen

De Resolutie

De resolutie

Onze slogan is: flexibel, informeel, maar altijd serieus. Dat is ook hetgeen wat we willen uitstralen naar klanten en kwijt willen in onze producten.

Jeffrey Vermaat, directeur de Resolutie

Sync

Sync. Een totaalconcept in de grafische markt

Het totaalconcept in de grafische markt is dé manier om te kunnen overleven in de grafische branche

Ralph Hundscheid, Sync

WARA Project framing Europe b.v.

Fred van Tunen - WARA Project framing Europe b.v.

We produceren al onze prints in huis, omdat we dan allereerst alle kwaliteitscontroles in eigen hand hebben en we zijn flexibel ten opzichte van onze klanten die flexibiliteit wel heel erg waarderen. We hadden niet de kennis in huis om zelf te printen, maar mede door de kennis die we kregen van Canon en ook de adviezen hebben we dit alles in eigen huis kunnen houden.

Fred van Tunen, eigenaar WARA Project framing Europe b.v.

Jo Coenen

Jo Coenen

Nu met de ColorWave en de tonerparels heeft Océ een totaal andere kleurenmachine in huis. Bovendien kunnen we voor presentaties een iets meer glossy materiaal gebruiken, met een matte glans: de Top Colour 160. Dat voldoet aan al onze eisen.

Lesley Ruijters, Ontwerper, Architectenbureau Jo Coenen Maastricht

Falquon

Canon heeft ons uitgebreid ondersteund om zo veel mogelijk uit het ONYX-workflowpakket voor geavanceerd kleurbeheer te halen. Dit is voor ons een cruciaal aspect van de workflow en de resultaten die de Océ Arizona nu levert, zijn altijd uitstekend.

Martin Prager, Directeur, Falquon

i-Pack

ipack-logo

Dankzij de ondersteuning en technologie van Canon zijn we goed op weg om onze bedrijfsdoelstellingen waar te maken.

Atie Andreassen, eigenaar

Jetsign BV

Adrie Hoogeveen - Jetsign

Een heel gevarieerd aanbod aan speciale producten, wat mogelijk wordt gemaakt door de Océ Arizona in combinatie met de Océ ProCut, maakt de Sign-markt echt uitdagend.

Adrie Hoogeveen, eigenaar Jetsign BV

Kahle

DWF-logo.jpg

Technologie is belangrijk, maar niet de enige reden om te kiezen voor Canon. De dienstverlening bij de oplossingen – nazorg, training en support – gaf voor ons de doorslag. Op grond van eerdere ervaringen wist ik dat Canon samen met ons zou werken aan een printoplossing die ons bedrijf zou veranderen.

Dan Batek, technologie en financiën, Kahle

Eureco-Pharma

Eureco Pharma en Canon

Tot vorig jaar aanvaardde ik eenvoudig de nadelen van het uitbesteden van het printen van de bijsluiters, en informeerde ik nooit naar de mogelijkheden. Toen ik echter met iemand van Canon had gesproken, begon ik de potentiële voordelen te zien.

Jan de Kreij, directeur en eigenaar van Eureco-Pharma BV

Marnedrukkers

Marnedrukkers

Het handmatig rapen van verschillende formaten grootformaat posters kostte dusdanig veel tijd, dus ook heel veel geld, dat we daar een betere oplossing voor zochten.

Guus Sligter, Marnedrukkers

EOM

EOM Case study

Dat is mede te danken aan onze relatie met Canon. Naast de fantastische mogelijkheden van de Océ Arizona UV-printers om de foto’s meer dan volledig tot hun recht te laten komen, konden we bij elke stap op Canon rekenen om het best mogelijke resultaat te leveren.

Martin Minoli, eigenaar van Eyes On Media

Piet Hein Eek

Piet Hein Eek

De machine heeft zijn waarde bewezen en het lijkt er sterk op dat er ook een verdienmodel aan te hangen is.

Piet Hein Eek, Ontwerper

Sanders Magneetservice

Sanders Magneetservice

Canon verzorgde een trainingsdag om een van onze productmanagers te leren werken met de Océ Arizona, zodat we de mogelijkheden van de machine ten volle konden benutten.

Marco De Wert, Managing Director

Screentec

Canon Nederland Screentec

Als er één woord is dat voor mij aangeeft wat het is om klant van Canon te zijn, dan is het wel ‘opgelucht’. Van de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de machines tot de service en support van zowel medewerkers als engineers, ik kan eigenlijk niets negatiefs ontdekken.

Darren James, Managing Director, Screentec

Visual Art & Design

Case  Study visual art

Voor nieuwe markten zijn er vrijwel geen creatieve grenzen aan deze printer

Wilbert van den Burg, Directeur Visual Art & Design

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.