Ruijgrok_Piezografie

Ruijgrok Piëzografie specialiseert zich al decennia in het maken van prenten voor de kunstwereld. Bernard Ruijgrok heeft voor zijn grootformaat prints gekozen voor een Canon imagePROGRAF PRO-4000, die hij bij Papergraphics – Canon Accredited Partner Grootformaat – heeft gekocht.

"Ruijgrok Piëzografie specialiseert zich al decennia in het maken van prenten voor de kunstwereld. In samenwerking met de kunstenaar of fotograaf gaan wij voor de hoogste kwaliteit." 
Bernard Ruijgrok, eigenaar Ruijgrok Piëzografie.

Over Ruijgrok

In 1977 begon Bernard zelfstandig te werken als zeefdrukker voor kunstenaars, fotografen en grafici. Zij kwamen voor de hoge kwaliteit bij het produceren van originele grafiek en reproducties evenals reclame-affiches en speciale uitgaves. Na een grafiek-experiment voor kunstenaar Ger van Elk zag Bernard eind jaren negentig de potentie van digitale druk. De kwaliteit en mogelijkheden van grootformaat printen boven zeefdruk was zo'n succes, dat de zeefdrukpers niet lang daarna definitief tot het verleden behoorde.

De directe samenwerking met de kunstenaar -essentieel in de meerkleurendruk van het oude procedé- is gebleven. Hierdoor komen kunstenaars uit de zeefdruk tijd nog altijd over de vloer, maar weet ook de nieuwe generatie ons te vinden. Sinds 2016 is de drukkerij van eenmanszaak een familiebedrijf geworden, met betrokkenheid van dochter Koosje (papierrestaurator, illustrator en kunsthistorica) en zoon Jochem (grafisch vormgever). Hiermee wordt de persoonlijke service en brede kennis die van pas komt bij het leveren van een hoogstaand product doorgezet.

Ruijgrok werkt al jaren lang tevreden samen met Papergraphics als leverancier van media. Papergraphics is in juli jl. een Accredited Partner van Canon Nederland geworden, en kon vanuit die status aan de vraag van Bernard Ruijgrok naar een nieuwe printer met hoge kwaliteit prints voor kunst en fotografische toepassingen voldoen en een Canon imagePROGRAF PRO-4000 uitleveren. Paper Graphics helpt Ruijgrok om het hoogst haalbare resultaat uit de imagePROGRAF te halen.


Onze klanten hoor je vaak zeggen “de print is mooier dan het origineel”.

Koosje Ruijgrok, Fine Art Printer/beeldbewerker Ruijgrok

Meer informatie >
Over Papergraphics

Papergraphics is de meest kleurrijke leverancier van grootformaat printmedia en printers. Zij zijn een open en dynamisch bedrijf met passie voor deze branche en zeker geen doorsnee leverancier van printmedia en hardware. Papergraphics is trots op zowel onze standaard als innovatieve media, welke niet alleen passen binnen creatieve criteria, maar tevens goed passen binnen budget. Van helder vinyl tot geweven canvas, van hoogwaardig fotopapier tot verschillende wallcoverings, van specialiteiten tot alledaagse kwaliteiten. Papergraphics kent de printmedia en printers van binnen en buiten en is in staat klanten te voorzien van oplossingen met een goede prijs/kwaliteit verhouding om creativiteit op een voordelige manier tot uiting te brengen.

Meer informatie >


Over de Canon imagePROGRAF PRO-4000

De Canon imagePROGRAF printers leveren ongeëvenaarde productiviteit en uitstekende printkwaliteit. Het 12-kleuren LUCIA PRO inktsysteem beschikt over een gigantisch kleurenspectrum en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren met uitstekende gradaties en vol zwart. Alle printers zijn voorzien van een densitometer met dezelfde optische technologie als de befaamde EOS-spiegelreflexcamera's van Canon. Een grote nauwkeurigheid, consistentie en constante kleuren zijn dan ook de gehele levensduur van de printer gewaarborgd.

Meer informatie >

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout