Zakelijk

Vitens

Vitens

Met de komst van de Océ ColorWave 650 zijn we in staat geweest twee grootformaat printers te vervangen door één. We besparen veel tijd omdat tekeningen in kleur nu automatisch gesneden en gevouwen worden.

Rudi Stronks, Projectleider Infra Hoofdleidingen

Vitens

De Océ ColorWave 650 wordt gebruikt door de afdeling Infra, waar men verantwoordelijk is voor zowel ondergrondse- als bovengrondse projecten. Vitens bespaart tijd met de komst van de Océ ColorWave 650 Case Study Vitens & Canon Tekeningen worden enerzijds gebruikt voor de revisie van leidingen en anderzijds voor infraprojecten (zoals nieuwbouwen waterschapsprojecten), waarbij veel samengewerkt wordt met gemeenten en projectontwikkelaars. Hiernaast print men tekeningen voor vergunningen en worden prints van de Océ ColorWave 650 gebruikt voor presentaties van infraprojecten aan omwonenden en belanghebbenden.

Door te investeren in duurzaamheid en innovatie zorgt Vitens ervoor dat ook in de toekomst de continuïteit van betrouwbaar drinkwater in goede handen is. De Océ ColorWave 650 was met zijn duurzame karakter daarom een logische keuze. De printer is energiezuinig en de Océ TonerPearls™ zorgen voor een zeer schoon systeem, waarbij geen sprake is van ozonuitstoot en vervuiling.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.