Zakelijk

MCO Industries

MCO Industries

De mogelijkheid om aangepaste boilerplaten te printen heeft nieuwe deuren voor ons geopend wat betreft industriele applicaties. Het biedt geweldige nieuwe mogelijkheden voor groei in nieuwe, andere marktsegmenten. Gezien de vraag die er nu al is naar kleurrijke, aangepaste boilers, borrelen bij mij de ideeën voor heel wat nieuwe toepassingen op!

Jacob Kachlon, General Manager MCO Industries

MCO Industries

Tijdens een door Canon distributeur Getter Graphics gesponsord evenement voor klanten, maakten medewerkers van MCO Industries voor het eerst kennis met een printer uit de Océ Arizona® serie. Omdat de medewerkers van MCO Industries afkomstig waren uit de markt voor industriële producten, vielen hen heel wat overeenkomsten op tussen het productieproces van Océ Arizona printers en dat van andere industrieel vervaardigde apparaten. Deze eerste bijeenkomst werd gevolgd door nog een aantal andere gesprekken.

Slechts twee weken na de installatie van de eerste Océ Arizona 350 GT printer voorzag General Manager Jacob Kachlon van MCO Industries al dat de capaciteit moest worden uitgebreid. Toen al kon hij zich de vraag naar aangepaste boilerplaten voorstellen die zou kunnen worden gerealiseerd met de Océ Arizona 550 GT printer, die op dubbele snelheid werkt.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.