Zakelijk

Case Studies Customer Communications Management (CCM)

Op deze pagina laten we verschillende Canon-klanten aan het woord die gekozen hebben voor een CCM-oplossing van Canon. Deze klanten vertellen over hun zakelijke uitdagingen en hoe zij geprofiteerd hebben van hun samenwerking met Canon. Lees hieronder de praktijkverhalen van klanten en ontdek hoe Canon deze organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan als het gaat om klantcommunicatie. Van facturen tot correspondentie en polisdocumenten, zowel analoog als digitaal.

Volgende stappen

Energieleverancier

Energieleverancier

Volledig beheerd communicatieplatform voor multichannel-klantcommunicatie zorgt voor hogere klanttevredenheid en aanzienlijke kostenbesparingen bij energiebedrijf.

Enexis

Enexis

We kunnen de facturen niet alleen sneller, duurzamer en goedkoper versturen, we hebben ook een stuk gereedschap in handen dat we flexibel voor allerlei documentstromen kunnen inzetten. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst.

Peter van Duijnhoven, Projectmanager Enexis

Erasmus Leven

Erasmus Leven

Het is Canon gelukt om een oplossing te implementeren waar al onze medewerkers enthousiast over zijn. Het is opgebouwd zoals wij het wilden hebben.

Henk Buesink, Teamleider Backoffice Erasmus Leven

Generali

Generali

We zijn heel erg enthousiast over de samenwerking met Canon. Het is een partij die op elk moment voor je klaar staat.

Birol Tas, Manager ICT Softwareontwikkeling en Datawarehouse, Generali

UVIT

UVIT

De betrokken en flexibele benadering van Canon en Anachron zorgden voor een soepele samenwerking. Dankzij hun professionaliteit en expertise hebben we het nieuwe systeem zonder slag of stoot en in een recordtempo geïmplementeerd.

Dick Paul, Programmanager Document Management UVIT

UWV

UWV

Multichannel klantcommunicatie vanuit een grootschalige systeemomgeving.

Volvo Cars Nederland

Volvo Cars Nederland

Canon mag zich al jarenlang leverancier van Volvo Cars Nederland noemen. Kennis en ervaring met Volvo Cars Nederland en de professionele aanpak van Canon heeft gezorgd voor tevredenheid bij Volvo Cars Nederland.

Directie Volvo Cars Nederland

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.