Zakelijk

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Met de Océ ColorWave 650 beschikken we over een ‘alleskunner’ met een optimale combinatie van snelheid en kwaliteit.

Cyrille Pennavaire, informatiemanager van Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf dat van oudsher is gericht op woningbouw en waarin vijf disciplines - ontwikkeling, bouw, w-installatie, e-installatie, onderhoud en beheer - integraal en op een duurzame wijze samenwerken. Ook is Hendriks actief in het zorg-, scholen- en kantorensegment. Het bedrijf zet de Océ ColorWave 650 in voor het printen, scannen en kopiëren van technische tekeningen.

Canon heeft de 400ste Océ ColorWave printer in Nederland bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling in Oss geplaatst. Deze gebeurtenis vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor Canon. Zij lanceerde de Océ ColorWave 600 in 2008. Deze revolutionaire grootformaat kleurenprinter is twee keer zo snel als inkjet en veel voordeliger in gebruik vanwege de mogelijkheid om fullcolor te printen op gewoon papier. De markt reageerde enthousiast en in 2012 deed zijn opvolger – de Océ ColorWave 650 – zijn intrede.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.