ENVO

ENVO

"De kostenbesparing gaat verder dan alleen de hardware component. Met de Océ ColorWave 650 is het mogelijk op normaal, ongecoat papier te printen, daar waarbij inkjet duurder gecoat papier nodig is."

Bedrijfsleermeester ENVO

ENVO

ENVO is een totaalpartner in het ontwerpen, engineeren, realiseren en onderhouden van installaties op het gebied van werktuigbouwkundige-, elektrische installaties en brandbeveiligingsinstallaties. Installaties worden steeds complexer en de (inter)nationale eisen liggen steeds hoger. ENVO speelt hierop in met een groot innovatief vermogen. Dit resulteert in installaties op maat – geïntegreerd of op zichzelf staand – in de industriëleen utiliteitsbouw, hoogbouw en verticale woningbouw. ENVO staat voor deskundigheid, no-nonsense en is zichtbaar trots op wat ze doen. Op het hoofdkantoor in Eindhoven maakt ENVO gebruik van de Océ ColorWave 650 grootformaat printer met vouwer en diverse kleinformaat systemen van Canon.


Download de brochure >

De Océ ColorWave 650 wordt in Eindhoven gebruikt door verschillende afdelingen voor het printen van technische tekeningen van installaties, in totaal zo’n 25 personen. De projectteams die verantwoordelijk zijn voor W- en sprinkler installaties maken het meest gebruik van de grootformaat printer, hiernaast wordt de printer ook gebruikt door de calculatie afdeling en verschillende service afdelingen.