Zakelijk

Case Studies beveiliging

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Het installeren van Canon-netwerkbeveiligingscamera's was een geweldige beslissing; zowel vanwege de hoge kwaliteit als de invloed op onze dagelijkse werkzaamheden. We zagen onmiddellijk resultaat.

René Groot, Algemeen directeur

British Library

British-image1

We zijn zo onder de indruk van Canon's hoogwaardige netwerkcamera's dat we het aantal aanwezige modellen willen uitbreiden naar 400 camera's.

Bhanu Goud, Security Systems Manager

FC Dordrecht

FC-hero1

We wilden te allen tijde beelden van extreem hoge kwaliteit kunnen opnemen, vooral in delen van het stadion met weinig licht. We hadden het idee dat overstappen van analoog op digitaal de enige manier was om dat te bereiken.

Jacques de Zeeuw, Manager beveiliging

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

We zijn in onze nopjes met ons nieuwe surveillancesysteem. Sinds de installatie van het systeem is het aantal diefstallen in de winkel fors afgenomen. We stellen ons nu ten doel om dit aantal nog verder te verlagen. Het is systeem is eenvoudig in gebruik en stelt ons in staat om beter met onze klanten te communiceren en meer te verkopen.

Branka Jerala, Marketing Director

Het Student Hotel

student-hero1

Canon heeft ons op vele manieren ondersteund; niet alleen met hoogwaardige camera's, maar ook met de uitstekende ondersteuning voorafgaand aan de verkoop. We konden een oplossing ontwikkelen die ons team gemakkelijk kon gebruiken en die perfect paste bij onze behoeften.

Jan-Pieter Muis, Asset Manager

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.