nama-hero1

Sloveense supermarktketen Nama verbetert de beveiliging met netwerkcamera's van Canon

De netwerkcamera-oplossing van Canon is bijzonder doeltreffend geweest voor Nama en heeft ervoor gezorgd dat veel meer diefstallen zijn ontdekt. Men was met name tevreden over de algemene verbetering in de beeldkwaliteit van het systeem dat rechtstreeks gekoppeld kon worden aan de stijging van zowel het aantal ontdekte overtredingen als het aantal meldingen bij de plaatselijke politie.

Het beheer van het nieuwe systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan het diefstalpreventieteam meer tijd besteden aan het bewaken en ontdekken van diefstal dan dat ze zich door beelden met slechte kwaliteit moeten worstelen. Nieuwe medewerkers hebben het beheer van het nieuwe systeem ook binnen twee uur onder de knie. Daarnaast voorziet het onderhoudscontract met de installateur bij technische problemen in onmiddellijke reactie, waardoor systeemuitval bijna geen gevolgen heeft voor de werkzaamheden.

nama-image1

"We kunnen eenvoudig extra camera's toevoegen en oudere modellen vervangen wanneer dat nodig is. Het is een langetermijninvestering. We blijven graag met Canon werken en we zullen deze oplossing waarschijnlijk in de toekomst ook in andere winkels gaan gebruiken."

Branka Jerala, Marketing Director