EHB-hero1

Booths bereikt 50% meer productiviteit met de factuurverwerkingsoplossing van Canon

Een groeiende regionale supermarktketen heeft 3.000 man personeel en 29 winkels, verspreid over het noordwesten van het land. Het bedrijf werkt hard aan de communicatie met de gemeenschappen waarin het actief is en aan de samenwerking met lokale leveranciers en producenten om productlijnen te ontwikkelen onder een eigen label. Zowel Booths als de vele lokale leveranciers en producenten waarmee zaken wordt gedaan, profiteren van deze symbiotische relatie. Het nadeel is echter dat veel van de beginnende handelspartners als onderdeel van hun operationele processen facturen indienen die aanzienlijk van elkaar verschillen, in vorm en kwaliteit.

Om efficiënter te kunnen werken, heeft Booths besloten een oplossing aan te schaffen waarmee het proces kon worden gestroomlijnd doordat er aanzienlijk minder tijd hoeft te worden besteed aan de handmatige verwerking van facturen. Nadat Booths een aantal opties had bestudeerd, koos het bedrijf voor Canon’s factuurverwerkingsoplossing. Deze heeft het bedrijf in de twee jaar die sinds de installatie zijn verlopen veel tijd bespaard en de productiviteit is aanzienlijk verbeterd.

EHB-image1

“We kunnen nu een veel nauwkeuriger beeld van de stand van zaken binnen het bedrijf schetsen, want we weten precies welke facturen nog openstaan.”

Steve Sumner, Financial Controller