Zakelijk

Case Studies Detailhandel

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

EH Booth & Co Ltd

Als gevolg van ons beleid om waar mogelijk met lokale leveranciers te werken, ontvangen onze winkels allerlei verschillende facturen, van handgeschreven exemplaren tot documenten van meerdere pagina's en van papieren tot elektronische facturen. Met het nieuwe systeem voor de verwerking van facturen beschikt Booths over betere functionaliteit voor factuurverwerking en betere informatie over wat voor facturen er binnen de branche worden gehanteerd.

Steve Sumner, Financial Controller

GEV

Ik was op zoek naar een robuuste oplossing die eenvoudig te bedienen was en die we konden aanpassen aan onze wensen. Er zijn veel goed ontworpen oplossingen beschikbaar, maar voor een kleine onderneming als die van mij, met maar zeven werknemers, zouden de meeste oplossingen voor documentbeheer nooit rendabel zijn.

Friedrich Staller, Managing Director

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

We zijn in onze nopjes met ons nieuwe surveillancesysteem. Sinds de installatie van het systeem is het aantal diefstallen in de winkel fors afgenomen. We stellen ons nu ten doel om dit aantal nog verder te verlagen. Het is systeem is eenvoudig in gebruik en stelt ons in staat om beter met onze klanten te communiceren en meer te verkopen.

Branka Jerala, Marketing Director

Staples

We hadden hulp nodig van een externe consultant om inzicht te krijgen in de drijfveren van onze klanten. Wat we nodig hadden was een oplossing en een strategie, maar deze leken pas te bestaan op het moment dat Canon Business Services erbij betrokken werd.

Richard Houppermans, Manager Business Services

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.