Zakelijk

Casestudy's - Publicatie

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

Druck and Medien

DM-hero1.jpg

Bij MSP willen we zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten voldoen. Dat is ons belangrijkste doel. We willen alles in het werk stellen voor een tevreden klant. We geloven dat we met de overgang naar digitale inkjet-printing voor de vernieuwing kunnen zorgen die onze markten nu en in de toekomst te wachten staat. Canon is vanaf het eerste begin een fantastische partner geweest die ons bij de beslissing voor onze toekomststrategie en de implementatie van de juiste oplossing geholpen heeft. Met Canon als partner zijn wij klaar voor de toekomst.

Markus Stricker

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.