Zakelijk

Case Studies Overheid

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

British Library

British-image1

We zijn zo onder de indruk van Canon's hoogwaardige netwerkcamera's dat we het aantal aanwezige modellen willen uitbreiden naar 400 camera's.

Bhanu Goud, Security Systems Manager

East Lothian Council

We hadden wel een algemeen idee van wat we wilden, maar we wisten nog niet hoe we het moesten bereiken. Dankzij de ervaring die Canon heeft met het implementeren van een reeks verschillende oplossingen voor andere klanten, kwamen wij tot de juiste oplossing.

Julie Caughey, Finance Manager

Gemeente Leeds

DWF-logo.jpg

Het was onze prioriteit om een slimme oplossing te implementeren die de gemeente tijd en geld bespaarde.

Kirsty McCarthy, MPS-manager

London Borough of Newham

Diagnose en onderhoud op afstand is in IT heel normaal en wij dachten dat een soortgelijke benadering voor onze printactiviteiten aanzienlijke voordelen zou kunnen opleveren. Daarnaast wisten we dat we dan trends in ons verbruik beter in kaart kunnen brengen, zodat we onze toekomstige printstrategie beter konden afstemmen.

Gary Sussex, ICT Services Manager

PCS

DWF-logo.jpg

We praten voortdurend met Canon over de verbetering van onze dienstverlening.

Asad Butt, Print Manager

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.