Zakelijk

David Boni

De prints waren verbluffend. De output was echt van fotografische kwaliteit. Ik weet dat ik als een prediker klink over dit onderwerp, maar het voelt alsof ik weer terug ben in de donkere kamer. Het enige verschil is dat ik geen chemicaliën nodig heb en bij licht kan werken. Het is fantastisch, ik heb er geen ander woord voor.

David Boni, professioneel fotograaf

Nog niet zo heel lang geleden gebruikte David film, maar nu is hij overgestapt op een digitaal hoogstandje uit het assortiment spiegelreflexcamera's van Canon. Hij had echter zijn twijfels over het digitaal afdrukken van zijn werk. “Een aantal van mijn collega's maakte gebruik van printers die niet van Canon waren, maar ik was niet echt onder de indruk van de resultaten. Ik wilde geen compromissen sluiten wat betreft de kwaliteit en daarom ben ik de mogelijkheden gaan bekijken voor de aanschaf van mijn eigen printer”. David kwam in contact met Design Supply, al zijn vragen werden beantwoord en hij kocht de A2+ 12-kleurenprinter van Canon.

Ontdek hoe David nu verbluffende foto's kan printen en deze met een hogere marge kan verkopen.

Volgende stappen

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.