Zakelijk

Case Studies Professionele fotografie

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

Clive Booth

Het heeft iets speciaals als je een print in je handen kunt houden. Als je een kunstwerk koopt, gaat het meestal om een doek. Dat geldt ook voor fotografie. Als je een foto koopt, wil je deze op papier hebben en niet op een scherm. Dan kun je deze namelijk in je handen houden, en dat heeft iets speciaals. Dat is de belangrijkste reden waarom ik een printer heb.

Clive Booth

Kyas Photography

De Canon imagePROGRAF ondersteunt de groei van de studio. We krijgen betere, grotere opdrachten en misschien wel het belangrijkste, projecten die ons aan het hart liggen. Dankzij deze printer die ons tijd bespaard, kunnen we gepersonaliseerde portfolio's voor de projecten van onze klanten maken en onze aandacht optimaal verdelen. We maken, corrigeren en verbeteren onze foto's, zodat ze zo goed mogelijk worden.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

Of het nu in onze studio in Londen is of op één van onze wereldwijde pop-upvoorstellingen, dankzij de ondersteuning van Canon kunnen we de foto's van Martin overal op een spannende manier tot leven brengen.

Louis Little, print production manager

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.