Zakelijk

Printen - Case Studies

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

Documenteam

ABC- Hero1

Kleine oplagen kunnen niet economisch worden geproduceerd in offset. En sommige oplagen zijn te duur wanneer ze worden geprint op systemen die met toner werken.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

Voor een vermogensbeheerder is een vlekkeloze merkintegriteit vereist om vertrouwen te wekken, zowel binnen als buiten de organisatie. Canon heeft een belangrijke bijdrage geleverd om die integriteit in stand te houden.

Vanessa O’Reilly, marketingmanager

I-Pack

ipack-logo

We willen 25% groei van volumes realiseren tegen het einde van 2015 en nog eens 15% eind 2016. “Dankzij de ondersteuning en technologie van Canon zijn we goed op weg om onze bedrijfsdoelstellingen waar te maken.

Atle Andreassen, oprichter

LO Media

DWF-logo.jpg

Door het toepassen van de kennis die we van Canon en door de onafhankelijke training hebben verkregen, kunnen we digitale services van hoge kwaliteit aanbieden en hebben we de visie en het geduld om strategischer te denken.

Lars Langbo, productiemanager

Replay Studio

Replay-logo

Canon is altijd een geweldig klankbord voor ons geweest. Waar nodig kwamen ze met inspirerende ideeën en gaven ze deskundig advies. Ze luisterden goed naar ons en wisten precies wat ons bedrijf een voorsprong zou geven.

Andy Halasz, Administrator

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.