Zakelijk

RHI

Tegenwoordig besteden we de lay-out van het artwork en de voorbewerking van gegevens niet meer uit aan reclamebureaus. Dit wordt nu door een externe printleverancier gedaan, waarbij we alle printbenodigdheden intern regelen. Daarmee bereiken we een kwaliteit die eruit ziet en aanvoelt als offset drukwerk. Ik schat dat we daarmee onze kosten voor het hele proces ongeveer hebben kunnen halveren.

Christoph Brandner, Afdelingshoofd

RHI AG is 's werelds meest toonaangevende technologisch specialist en producent van vuurvaste producten, die binnen veel vormen van zware industrie onmisbaar zijn. Om deze leidende positie te behouden moet er continu worden geïnvesteerd in R&D. Ook het documenteren van de output van de R&D-medewerkers is van kritisch belang en is volledig afhankelijk van de interne grafische en design-afdeling van RHI. Het hoofd van die afdeling, Christoph Brandner, wilde een sterke afdeling opzetten die uiteenlopende taken op het gebied van marketingcommunicatie flexibel en snel kon uitvoeren. Met de hulp van Canon heeft RHI nu de middelen waarop het kan vertrouwen zodat het bedrijf de hoogwaardige geprinte materialen kan leveren waarmee klanten op de hoogte worden gehouden van de meest recente innovaties van het bedrijf.

Ontdek de essentiële rol die Canon heeft gespeeld door Christoph Brandner te helpen zijn visie waar te maken.

Download de Case Study

Welke producten en diensten gebruiken ze?

Losblad kleurenprinters

De losblad kleurenprinters zijn ontwikkeld voor commerciële drukkers en centrale repro-afdelingen, en bieden uitstekende printkwaliteit, nieuwe workflowoplossingen en uitgebreide geïntegreerde afwerking voor maximaal rendement.

Volgende stappen