Zakelijk

Case Studies Productie

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon heeft ons geholpen printen wereldwijd aan te pakken. In één klap werd de organisatie overal ter wereld getransformeerd.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

De Canon-oplossing bespaart tijd en heeft onze werkwijze getransformeerd.

Papanikolaou Zina, marketing

Borealis AG

borealis

We streefden naar een soepele overgang naar een gestandaardiseerde printomgeving die volledig is geïntegreerd in ons netwerk. Hierbij wilden we voornamelijk onze gebruikers een meer gecentraliseerde ondersteuning bieden en kosten besparen op zowel onderhoud als ondersteuning.

Jacky Cillen, Teamleider Information Technology & Systems (IT&S)

Falquon

Canon heeft ons uitgebreid ondersteund om zo veel mogelijk uit het ONYX-workflowpakket voor geavanceerd kleurbeheer te halen. Dit is voor ons een cruciaal aspect van de workflow en de resultaten die de Océ Arizona nu levert, zijn altijd uitstekend.

Martin Prager, Directeur, Falquon

Volkswagen

De twee Canon imagePRESS-systemen bleken de ideale aanvulling te zijn op onze bestaande mix van offset- en digitale apparatuur. Ze zorgen voor een perfecte balans tussen productiviteit en kwaliteit. Dat is perfect voor het grootste gedeelte van het werk dat wij hier uitvoeren en voor snelle afhandeling van de groeiende vraag naar kleine oplagen.

Helmuth Oschmann, Manager Printroom

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.