Zakelijk

Case Studies Gezondheidszorg

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Het installeren van Canon-netwerkbeveiligingscamera's was een geweldige beslissing; zowel vanwege de hoge kwaliteit als de invloed op onze dagelijkse werkzaamheden. We zagen onmiddellijk resultaat.

René Groot, Algemeen directeur

RDaSH

DWF-logo.jpg

Canon had een bijzonder eerlijke benadering en ze vertelden ons precies wat we met DSF konden bereiken en welke voordelen we konden verwachten.

Lisa Grandcourt, Head of Facilities

UKE

De ondersteuning voor printers en multifunctionele systemen is nu veel beter omdat dit door experts van Canon wordt uitgevoerd. Als IT-afdeling kunnen we ons daarom op onze kerntaken richten. Bovendien printen we goedkoper dan ooit tevoren.

Florian Benthin, Hoofd Desktop Services

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.