Spazio-hero1

Spazio81 verstevigt de relatie met Canon voor een sterkere groei van zijn bedrijf

De imaging specialist voor beeldende kunst Spazio81 werd in 2008 in Milaan opgericht en sindsdien zijn hun printwerkzaamheden en reputatie razendsnel gegroeid. Spazio81 heeft een wereldwijd klantenbestand dat bestaat uit eersteklas fotografen en luxe merken vanwege hun fotografische printkwaliteit, mogelijk gemaakt dankzij hun Canon imagePROGRAF 60” grootformaat printer met 12 kleuren. Spazio81 heeft de samenwerking met Canon voortgezet en gebruikt de digitale erfenis van beide bedrijven om het servicepakket uit te breiden en de vele voordelen van digitaal printen te benutten.

Spazio81 wilde zich aanpassen en uitbreiden om het bedrijf verder te ontwikkelen. De Italiaanse imaging specialist zocht, in samenwerking met Canon, een aanvullende oplossing die ruimschoots zou blijven voldoen aan de eisen van de klant en die tegelijkertijd helpt bij het vinden van nieuwe markten, zoals architectuur, bouw en techniek (AEC) en interieurontwerp.

Spazio-image1

“Marco woont helemaal in New York, maar toch staat hij erop dat wij zijn prints verzorgen. Dat is een geweldig compliment voor ons bedrijf.”

Alessandro Locatelli, CEO Spazio81