ABC- Hero1

Nieuwe digitale printworkflow verhoogt productiviteit en winst voor ABC Imaging UK

Nu de productiekosten onder controle zijn, kan ABC Imaging UK weer blijvend winst gaan maken. Daarnaast hebben de verbeteringen van de workflow voor meer capaciteit gezorgd waardoor het bedrijf meer diensten aan klanten kan aanbieden. Bijvoorbeeld de productie van hoogwaardige sets documenten in dozen voor aanbestedingscontracten samen met verschillende nieuwe producten en toepassingen.

Nu de printers en software van Canon en Océ zijn geïnstalleerd, is ABC Imaging UK klaar voor het realiseren van haar missie ‘Indruk maken op elke klant, elk moment’. “Als we zo doorgaan, zie ik een glansrijke toekomst voor ABC weggelegd”, zegt Hawkins enthousiast. “Samenwerken met een leverancier die niet alleen complete reeks producten aanbiedt, maar tevens doeltreffend en regelmatig accountbeheer en ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling biedt, dat is fantastisch. Dankzij de Océ PRISMA-workflow en de imagePRESS-technologie van Canon hebben we onze werkzaamheden kunnen stroomlijnen en maken we winst dankzij 50% meer doorvoer en 30% minder kosten.”

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

“Door het gebruik van de Canon imagePRESS C7010VPS-printers hebben we het aantal uitbestedingen aan derden gigantisch kunnen terugbrengen. We werken nu op onze eigen printers en onze klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit.”

Ray Hawkins, CEO