Zakelijk

Case Studies Grafische industrie

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

ABC Imaging

ABC- Hero1

Dankzij de Océ PRISMA-workflow en de imagePRESS-technologie van Canon hebben we onze werkzaamheden kunnen stroomlijnen en maken we winst dankzij 50% meer doorvoer en 30% lagere kosten.

Ray Hawkins, CEO

BM Druck

DWF-logo.jpg

We hebben met veel leveranciers gesproken, maar we konden niet om Canon heen. Het is een leverancier waarmee we al jaren een hele goede relatie hebben.

Rene Cassis, CEO

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon heeft al onze bedrijfsonderdelen geanalyseerd om te kijken hoe we onze aanpak via meerdere kanalen konden verbeteren.

Marcel Bieri, Head of Pre-Media and Digital Media

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Dankzij de Océ Arizona 660 XT hoeven we geen concessies te doen op kwaliteit en levertijd. We kunnen kleinere hoeveelheden point-of-sale-materiaal aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

EO Grafiska

DWF-logo.jpg

Digitaal printen is nu een belangrijke bron van inkomsten voor EO Grafiska en zorgt voor 40% van de omzet van het bedrijf.

Krister Mellström, CEO

Eyes on Media

De beeldkwaliteit en toepassingsmogelijkheden van de Océ Arizona-printers hebben onze fotoprintservice aanzienlijk verbeterd en ze hebben ons meer werk opgeleverd. We waren dolblij toen World Press Photo, waar we al jaren de grootste bewondering voor hebben, contact met ons opnam. We wisten dat we, met de hulp van Canon en de Océ Arizona, aan de strenge eisen konden voldoen.

Martin Minoli, eigenaar

Formara

Canon heeft van meet af aan nauw met Formara samengewerkt om de juiste oplossing voor onze eisen te vinden. Daarnaast gaf Canon ons een compleet overzicht van de voordelen van de oplossing en de manier waarop deze in het bedrijf zou worden geïmplementeerd. Tenslotte heeft Canon de apparatuur geïnstalleerd en trainingen verzorgd, waardoor de overgang soepel verliep en de productiviteit aanzienlijk is gestegen.

Freddie Kienzler, Managing Director

FT Solutions

FT-hero1

Een investering in deze toonaangevende digitale printsystemen is noodzakelijk als we succesvol willen blijven. Het heeft al fantastische voordelen voor FT Solutions en onze klanten opgeleverd, zoals betere kwaliteit en meer flexibiliteit.

Tom Gurd, Algemeen Directeur

Gemeente Hertsmere

DWF-logo.jpg

Canon zette zich in voor onze langetermijnstrategie, legde uitvoerig uit hoe we als gemeente met digitaal printen rendabel konden opereren, met de snelheid, flexibiliteit en de hoge normen die we verwachten.

Mark Roberts

hs Druck

Canon heeft hier bij ons een Essential Business Builder-cursus gegeven over de personalisatie van printmateriaal. Hun deskundige begeleiding heeft echt geholpen het hele team inzicht te geven in de mogelijkheden van de technologie. Dankzij de cursus beheersen de teamleden de technologie en weten ze precies hoe we deze nieuwe mogelijkheden aan klanten kunnen aanbieden.

Helmut Hörmanseder, medeoprichter

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Dankzij de medewerking van Canon konden we een relatief snelgroeiende signafdeling opzetten.

Adrie Hoogeveen, directeur

Kahle

DWF-logo.jpg

Technologie is belangrijk, maar niet de enige reden om te kiezen voor Canon. De dienstverlening bij de oplossingen – nazorg, training en support – gaf voor ons de doorslag. Op grond van eerdere ervaringen wist ik dat Canon samen met ons zou werken aan een printoplossing die ons bedrijf zou veranderen.

Dan Batek, technologie en financiën, Kahle

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

De investering in de zwart-wit productieprinter imagePRESS 1135 van Canon en een hoogvolume stapelaar had een onmiddellijk effect op de productiviteit

Daniel Sánchez, Directeur

Marne Drukkers

Het handmatig sorteren van posters van groot formaat kost veel tijd en we zochten daarom een betere oplossing.

Guus Sligter, directeur

Maya Vik

Een groot deel van ons succes is te danken aan de professionaliteit en ondersteuning van Canon. Al het door Canon geleverde materiaal was van zeer hoge kwaliteit. Het was gewoonweg fantastisch dat wij konden samenwerken met een partner die voor dit media-overkoepelende project in al onze mediabehoeften kon voorzien.

Pål Laukli, Professioneel fotograaf

Printondemand-worldwide

Efficiëntie is uiteraard cruciaal, maar dat geldt ook voor betrouwbaarheid. We beschikken dan wel over geweldige apparatuur, maar als die het 10% van de tijd niet doet, is dat een probleem. Dat is ons bij Canon nooit overkomen. Zelfs als een machine het niet doet, duurt het nooit lang omdat de servicemonteurs alles binnen twee uur hebben opgelost.

Andy Cork, Algemeen directeur, Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Met ondersteuning van Canon heeft Pulp Grafisk de printcapaciteit van grootformaat verdubbeld en is het bedrijf voor printtaken niet meer afhankelijk van andere leveranciers.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Uit het advies van Canon, zowel via de Business & Innovation Scan als via hun offerte, bleek dat we ons bedrijf opnieuw moesten ontdekken en positioneren met een meer strategische aanpak.

Kurt Habersatter, CEO

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Dankzij ons partnerschap met Canon vormt crossmedia nu een groot deel van ons dienstenaanbod en zijn onze klantcampagnes beter meetbaar.

Remo Martin, CEO

Spazio81

Vanwege het aantal services dat wij aanbieden, hebben we een loyaal, breed en divers klantenbestand. Onze klanten zijn zeer enthousiast om met ons samen te werken. Dit verhoogt onze wereldwijde reputatie, met bestellingen uit o.a. de VS en China.

Alessandro Locatelli, CEO

The Print Foundry

Canon is een geweldige partner om mee te werken. We leggen vaak ideeën voor en we bespreken nieuwe ideeën voor producten met ze of overleggen hoe we de imagePROGRAF's het beste kunnen gebruiken. Bovendien staan ze onmiddellijk voor ons klaar als we iets nodig hebben.

Renato Tavares, oprichter

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.