ABC- Hero1

Francis Combe Academy gaat samen met Canon de centrale repro commercialiseren

DWF-logo.jpg

Toen Chris Turton, e-manager van de Francis Combe Academy uit het VK, tijdens drupa 2012 door de drukbezochte hallen van het beursgebouw in Düsseldorf liep, had hij een duidelijk doel: een partner vinden die zou kunnen helpen bij de commercialisering van de reprografische afdeling.

Resultaten

Toegenomen volumes – door het produceren van 70% van de zwart-witprints van de academie

Toegenomen volumes – door het produceren van 70% van de zwart-witprints van de academie

Productie van nieuwe hoogwaardige toepassingen in-huis

Productie van nieuwe hoogwaardige toepassingen in-huis

Lagere afvalkosten – 7% minder papierverbruik en kosten per klik

Lagere afvalkosten – 7% minder papierverbruik en kosten per klik

In-huis printen zorgde jaarlijks voor een besparing van ruim £7.000. Verdere plannen om nog eens £12.000 te besparen op uitbestedingen en het introduceren van kleurenprinten en geavanceerde nabewerking in 2016 om het dienstenaanbod te versterken

In-huis printen zorgde jaarlijks voor een besparing van ruim £7.000.
Verdere plannen om nog eens £12.000 te besparen op uitbestedingen en het introduceren van kleurenprinten en geavanceerde nabewerking in 2016 om het dienstenaanbod te versterken

francis-combe-objective

Doelstelling

Een eigen printomgeving ontwikkelen door meer verschillende producten aan te bieden en tegelijkertijd sneller en goedkoper te werken om de winst te laten groeien.

De uitdagingen

De ontwikkeling van de afdeling printproductie werd verstoord door een achterhaalde lichte productieworkflow.

francis-combe-595wide

Aanpak

• In 1995 deed Francis Combe een eerste investering in kantoorprinters.

• Dit partnerschap werd in 2009 versterkt nadat Francis Combe een academie was geworden. De academie wilde dat Canon hen adviseerde hoe hun printworkflow gecentraliseerd en gestroomlijnd kon worden. Naast investeringen in hardware en software, nam de klant deel aan de modules van het Essential Business Builder Programma (EBBP) en aan evenementen van Canon.

• In 2014 was Francis Combe bijzonder blij met de vooruitgang en de technologie en consultancy van Canon en besloot tot een extra investering in de Océ VarioPrint-technologie. Francis Combe heeft ook plannen voor kleurenprinttechnologie en geavanceerdere nabewerking.