Zakelijk

Case Studies Onderwijs

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

Colchester Institute

De door Canon aanbevolen Managed Print Services-benadering beviel ons uitstekend, evenals het professionalisme van het voorgestelde Canon-projectteam en de nauwe manier van samenwerken met ons eigen projectteam.

Gary Horne, Onderdirecteur, Financiën en Operationele zaken

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Canon was de enige leverancier die zich écht op onze wensen richtte en met duidelijke plannen kwam waarmee we onze langetermijnvisie konden realiseren.

Chris Turton – e-manager

KEPLER University

kepler-logo

We hebben samen met Canon naar een oplossing gezocht die onze studenten op een zo prettig mogelijke manier zou helpen.

Alexander Freischlager, Leading Operations Manager

De universiteit van Nottingham

Op onze universiteit verkennen we de nieuwste technologieën, zoals 3D-printen. De oplossing van Canon is fantastisch om subtiele, gedetailleerde modellen te produceren die de architectuurstudenten nodig hebben.

John Morgan, Assistant Professor Architectuur

University of Glasgow

DWF-logo.jpg

Gedurende het 5-jarig project zal £ 5,5 miljoen worden bespaard – een fantastisch resultaat.

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.