Screentec levert de wereld in kleur

Het in het zuiden van Wales gevestigde Screentec merkte dat de markt begon te veranderen. Klanten ontdekten dat er op het gebied van print meer mogelijk was dan alleen hoge volumes en een beperkt aantal kleuren, en dat op maat gemaakte short-run producten in elke gewenste kleur binnen handbereik lagen. Om toonaangevend te blijven moest digitaal printen worden omarmd, en wel zo snel mogelijk.

Nu Screentec twee Océ Arizona grootformaat printers aan zijn arsenaal heeft toegevoegd, is de omzet met meer dan 40 procent gestegen, wordt er ook aan onlineverkoop gedaan en zijn er unieke manieren ontwikkeld om de kracht van digitaal printen, zeefdrukken en lithografie te combineren om klanten een voorheen onvoorstelbaar scala aan producten en diensten te bieden. Maar wat nog het belangrijkste is voor Screentec, is dat er geen deadline meer is gemist sinds de introductie van digitale printfunctionaliteiten in de mix van printers van Canon.

screentec-image1
screentec-image2

“Als ik in één woord zou moeten samenvatten hoe ik me als klant van Canon voel, zou ik ‘opgelucht’ zeggen. Er is bijna niets op aan te merken, of het nu gaat om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de machines of de service en ondersteuning die wordt geboden door het personeel en de technici.”

Darren James, Managing Director