Zakelijk

Case Studies Sign & Display

Hier laten we onze klanten aan het woord. Lees hieronder de verhalen van klanten en ontdek hoe Canon organisaties heeft geholpen om op effectieve wijze met hun uitdagingen om te gaan.


Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's ›

Volgende stappen

BD&H

Nadat we opties van verschillende fabrikanten hadden bekeken, werd duidelijk dat Océ-machines van Canon de beste productiesnelheid en beeldkwaliteit boden voor een concurrerende prijs. Dankzij de combinatie van technische ondersteuning van Canon en hypermoderne technologie van Océ zijn we nu een creatief bedrijf waarmee rekening wordt gehouden.

James Fox, Directeur

Polomnis

Problemen met de inkthechting vormden de aanzet om over te stappen van onze oude printer naar de Océ Arizona.

Job ten Doeschate, directeur

Sanders Group

De Océ Arizona's hebben een grote verandering teweeggebracht binnen mijn bedrijf. Tijdens de financiële crisis gingen veel andere bedrijven kopje onder, terwijl deze printers mij in staat stelden meer winst te maken met minder omzet. De omzet ging dus omlaag maar de marges stegen doordat ik erin slaagde waarde toe te voegen aan het materiaal dat ik verhandelde. Het lukte me een gat in de markt op te vullen voor korte levertijden en creatieve oplossingen op maat.

Marco de Wert, Managing Director

Screentec

Als ik in één woord zou moeten samenvatten hoe ik me als klant van Canon voel, zou ik ‘opgelucht’ zeggen. Er is bijna niks op aan te merken, of het nu gaat om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de machines of de service en ondersteuning die wordt geboden door het personeel en de technici.

Darren James, Managing Director

Von Hagen

De Océ Arizona heeft alles in huis: alle formaten, een hoge productiviteit en de veelzijdigheid om een breed scala aan flexibele en harde materialen te kunnen verwerken. Dankzij de combinatie van deze eigenschappen kunnen opdrachtgevers hun stands bouwen op een manier die hen veel meer kosten en tijd bespaart. Nu we op elke ondergrond kunnen printen, kunnen we vrijwel elk creatief idee ten uitvoer brengen.

Von Hagen

Branche

Selecteer uit onderstaand keuzemenu de branche van uw keuze voor meer informatie over oplossingen van Canon in de desbetreffende sector.