Met Canon geeft Stralfors kleur aan klantcommunicatie van de toekomst

Stralfors is leverancier van communicatiemanagement voor klanten en is een bedrijf met een lange traditie in de printbranche. Het bedrijf is als drukkerij in 1919 in het Zweedse Ljungby opgericht. Sindsdien heeft het bedrijf groei en ontwikkeling doorgemaakt en is tegenwoordig in zeven landen actief: Denemarken, Finland, Frankrijk, Noorwegen, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.
In een snel veranderend communicatielandschap ontwikkelt en verkoopt het bedrijf vernieuwende communicatie-oplossingen waarmee bedrijven nieuwe mogelijkheden krijgen om sterkere, persoonlijkere relaties met klanten op te bouwen. Een belangrijk onderdeel van dit aanbod is de zogenaamde ‘white paper'-oplossing. Klanten kunnen hiermee goedkoper en dynamisch doelgerichte communicatie op maat printen door de informatie die voor elke communicatie nodig is in één keer te printen.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

“De meeste van onze klanten produceren nu in één run. Door de mogelijkheden van de Océ ColorStream kunnen ze nu meer doen, zoals digitale afbeeldingen gebruiken waarmee ze hun dynamische boodschappen kunnen ondersteunen. Alles draait om het verstrekken van betere en relevantere informatie aan hun klanten.” Tony Plummer, Algemeen directeur VK, Stralfors